Wednesday, July 25, 2012

Σαπουνάρου θέλει ο Ζαρντίμ


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επιμένει πως η καλύτερη κίνηση θα είναι η απόκτηση του Ιονούτ Σαπουνάρου, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση έχει στα υπόψιν τον...
Σκόνδρα και άλλον έναν παίκτη.

Η Ρόμα έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό της τον Βασίλη Τοροσίδη. Στην περίπτωση που ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμφωνήσει με την ομάδα πως είναι καιρός να χωρίσουν οι δρόμοι τους, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα για την αντικατάστασή του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι Πειραιώτες έχουν στα υπόψιν την περίπτωση του Γιάννη Σκόνδρα, ενώ έχουν και δεύτερη λύση κατά νου, για να καλύψουν το κενό του «Τόρο» στο δεξιό άκρο της άμυνας. Ωστόσο, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει διαμηνύσει πως έχει ήδη βρει τον ενδεχόμενο αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Ιονούτ Σαπουνάρου.

Ο Ρουμάνος παίκτης δεν υπολογίζεται από την Πόρτο και ο τεχνικός των νταμπλούχων θεωρεί πως δεν υπάρχει καλύτερη λύση από την απόκτησή του. Φυσικά, ο Πορτογάλος δεν είναι εκείνος που έχει την τελευταία λέξη, όμως είναι γνωστό ότι η διοίκηση δεν έχει σκοπό να έρθει σε ρήξη μαζί του για θέματα μεταγραφών και θα προσπαθήσει να πάρει τον παίκτη που επιθυμεί ο προπονητής της ομάδας για να κάνει όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά του.

Έτσι, στον Ολυμπιακό παρακολουθούν τις εξελίξεις τόσο στο θέμα του Τοροσίδη όσο και στην περίπτωση του Σαπουνάρου και ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Πηγή: gazzetta.gr



Πηγή: http://www.greekznews.com/

No comments:

Post a Comment