Friday, June 29, 2012

Σύλβια Παπαδάκη: Ζει τον απόλυτο έρωτα!



Η Σύλβια Παπαδάκη ζει τον απόλυτο έρωτα. Το σέξι μοντέλο εδώ και αρκετό καιρό έχει σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία Βασίλη Μηλιώνη. Η μελαχρινή καλλονή και ο γοητευτικός επιχειρηματίας εδώ και λίγο καιρό μένουν μαζί σ' ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Η σχέση τους πήγαινε πάρα πολύ καλά κι έτσι αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια σχέση. Ο επιχειρηματίας έκανε την πρόταση στη Σύλβια για συγκατοίκηση και εκείνη είπε το μεγάλο «ναι».

Η σχέση του λαμπερού ζευγαριού μετράει αρκετούς μήνες, αν και οι δυο τ ους έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από τους παπαράτσι, αφού κρατούν χαμηλούς τόνους. Η μελαχρινή καλλονή αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, αφού ανέκαθεν δεν μιλούσε για τις σχέσεις της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και ο έρωτάς υπήρξε κεραυνοβόλος. Εκείνος εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του μελαχρινού μοντέλου και εκείνη από την έντονη προσωπικότητά του και το αστείρευτο χιούμορ του.

Δεν ήθελε πολύ για να δέσει το γλυκό, αφού ο επιχειρηματίας από την πρώτη στιγμή την πολιόρκησε και εκείνη δεν μπόρεσ ε να αντισταθεί στη γοητεία του.

Οσον αφορά τα επαγγελματικά του γνωστού μοντέλου, πρόσφατα γύρισε από τη Νέα Υόρκη και έχει σκοπό να μείνει όλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Από Σεπτέμβριο να βρεθεί πάλι στην Αμερική, αφού εκεί έχει πολλές προτάσεις όσον αφορά τον χώρο του modeling.



Πηγή: http://www.greekznews.com/

No comments:

Post a Comment