Monday, September 29, 2014

Γ. Μαυρής (Public Issue): «Το ανοδικό ρεύμα που διαμορφώνεται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ θα ενταθεί και άλλο στο μέλλον»

Πιο κοντά στα συμφέροντα των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, της μεσαίας τάξης και στους μισθωτούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Public Issue για τα κοινωνικά και ταξικά χαρακτηριστικά των κομμάτων που δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών...
«Το ανοδικό ρεύμα που διαμ ορφώνεται αναμένεται να ενταθεί στο μέλλον καθώς τα πιο δυναμικά - ηλικιακά και απο πλευράς εργασίας- στρώματα και τα συμφέροντα της μεσαίας τάξης εκπροσωπούνται απο το ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε στο Κόκκινο ο πρόεδρος της Public Issue, Γιάννης Μαυρής. «Τα κυβερνητικά κόμματα εγκαταλείπονται και απο τα αστικά στρώματα κυρίως λόγω της λεηλασίας της ιδιοκτησίας της ακίνητης περιουσίας. 

Η ΝΔ συρρικνώνεται και ακολουθεί τα χνάρια του ΠΑΣΟΚ» πρόσθεσε. Σε ό,τι αφορά στην δημοτικότητα των κομμάτων την πρωτιά διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 45%, διευ� �ύνοντας την διαφορά του με τη ΝΔ που συγκεντρώνει 32%. «Έχουν καταπέσει όλα τα θετικά χαρακτηριστικά που είχε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και έχει ενισχυθεί η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δείχνει οτι έχει αποκρυσταλλωθεί η τάση του κοινού και η ανατροπή ακόμα και σε επίπεδο εικόνας» δηλώνει ο Γ. Μαυρής.


Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment