Tuesday, July 29, 2014

Αλβανοί είχαν «ρημάξει» τη μισή Λακωνία με διαρρήξεις και κλοπές!

Χειροπέδες σε τρεις Αλβανούς..Κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία δεκατρείς διαρρήξεις και κλοπές, καθώς και τέσσερις απόπειρες κλοπών σε σπίτια στη νοτιανατολική Λακωνία.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 32χρονος Αλβανός, ο οποίος συν� �λήφθη το Σάββατο από την Ασφάλεια Ιωαννίνων, για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο συνεργούς του.

Κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς, μαζί με ακόμη δύο άτομα, από τις αρχές Ιουλίου του 2014, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό τη διάπραξη κλ οπών σε σπίτια και, όπως προέκυψε, είχαν διαπράξει δεκατρείς διαρρήξεις και κλοπές και τέσσερις απόπειρες κλοπών, στην Πλύτρα, στην Ελαία, στον Αρχάγγελο, στα Παπαδιάνικα, το Λάχι, τους Αγίους Αποστόλους και άλλα χωριά στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μονεμβάσιας Λακωνίας.

Συνολικά, από την εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, μηχανήματα και αντικείμενα που η αξία τους ξεπερνά τις 10.500 ευρώ.

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment