Sunday, June 29, 2014

Βραζιλία - Χιλή 1-1 (3-2 πέν.)

Ο Νταβίντ Λουίζ αμέσως μετά το 1-0 της Βραζιλίας επί της ΧιλήςΤρομερές συγκινήσεις στο πρώτο νοκ-άουτ ματς του Μουντιάλ 2014, με την διοργανώτρια Βραζιλία να παίρνει την πρόκριση στα προημιτελικά, καθώς επικράτησε με 3-2 της Χιλής στην διαδικασία των πέναλτι.

Ισόπαλη με 1-1 η κανονική διάρ κεια και η παράταση με τα γκολ των Νταβίντ Λουίζ και Αλέξις Σάντσες, σε ένα ματς που καλό δεν ήταν, ήταν όμως εντυπωσιακό στο τέλος, με τρομερή ευκαιρία του Πινίγια στο 120' (οριζόντιο δοκάρι) και διαδικασία των πέναλτι που έκοβε την ανάσα!

Δύο πέναλτι απέκρουσε ο Ζούλιο Σέζαρ, ένα ο Κλαούντιο Μπράβο, άουτ πήγε η μπάλα από την εκτέλεση του Ουίλιαν, ενώ στο τελευταίο πέναλτι αστόχησε ο Γκονσάλο Χάρα, με την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι του Σέζαρ.

Είναι εντυπωσιακό πως η Χιλή 4 φορές έχει περάσει από όμιλο Μουντιάλ και τις τέσσερις � �χει αποκλειστεί από την Βραζιλία (1962, 1998, 2010 και 2014)!

Αυτή είναι η 15η φορά στην ιστορίας της Βραζιλίας που περνάει στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (23:00) την Κολομβία, η οποία αργότερα απέκλεισε την Ουρουγουάη.

Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment