Thursday, June 13, 2013

Πόσο στρίγγλα είναι μια γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό της;



Πλανητικές απόψεις με γυναίκες που έχουν πολεμοχαρή διάθεση...Εδώ είμαστε αγόρια κι αυτό είναι για σας!...

Κυρίες μου, δεν θέλω να προσβληθείτε. Πέρα από τις ορμόνες που επηρεάζουν την αντίδραση των γυναικών σε μια κατάσταση, ο τρόπος που φωνάζουν, έχουν αγενή ξεσπάσματα και ορμάνε σε μια συμπλοκή, ψυχογραφείται μέσα από το ζώδιο τους. Έτσι, ας διασκεδάσουμε λίγο κι ας διερευνήσουμε το θέμα με μια πιο πικάντικη γλώσσα.

Οπότε σύζυγοι, εραστές και λοιποί, μήπως θα πρέπει να ελέγξετε που προσγειώνεται η πολεμοχαρής διάθεση της (κατά γενική ομολογία γίνεστε μια bitch).

Κριός
Η κυρία είναι αυταρχική, σαρκαστική, με συχνά ξεσπάσματα και κάνει τα πράγματα δύσκολα, όταν βαριέται. Έχει τυπική αντρική συμπεριφορά στο κρεβάτι και τις αρέσουν οι άγριες καταστάσεις. Αν είστε για γούτσου-γούτσου, ξεχάστε το. Κοιμάται ήδη.

Ταύρος
Η Ταυρίνα εργάζεται σκληρά για τα χρήματά της. Είναι φιλόδοξη, κτητική και σπάταλη. Πολύ δύσκολο να την ικανοποιήσεις και θα σε βάλει στον ρόλο του μπαστάρδου, αν δεν της τάξεις πίστη. Στο κάτω κάτω, αν δεν το έχετε με την μονιμότητα, βρείτε άλλη.

Δίδυμος
Είναι άμεση και πρόθυμη να υπερασπιστεί την άποψή της. Επίσης, δεν κλείνει το στόμα της ποτέ κι όταν σας αφήνει χρόνο να μιλήσετε, το ενδιαφέρον κι η προσοχή της έχει πετάξει άλλου. Αν είστε ο κτητικός τύπος άνδρα, ατυχήσατε. Το κορίτσι χαρέμι θα σας βγάλει εκτός εαυτού και θα σας σπρώξει να κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε μετά.

Καρκίνος
Αυτή η κυρία είναι είτε συναισθηματικά παιδαριώδης, είτε «μάνα κουράγιο» στα καλύτερά της. Προσευχηθείτε να είστε αρκετά τυχεροί να βρείτε το τελευταίο, αντί του πρώτου. Με αυτό το είδος της γυναίκας δεν πρόκειται ποτέ να κοιμηθείτε το βράδυ, λόγω της συναισθηματικής χειραγώγησης που θα σας κανει να νιώθετε μη ανθρώπινοι. Επίσης, σεxουαλικά, μπορεί να ταλαντεύεται στα άκρα, από το να είναι η αιώνια τσούλα ή η ψυχρή πικρή γριά. Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε να βρείτε μια, κάπου στο ενδιάμεσο.




Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment