Saturday, June 8, 2013

Η άρνηση του Ολοκαυτώματος και Ιστορίες από την Ελληνική τρέλα....

Η άρνηση του Ολοκαυτώματος και Ιστορίες από την Ελληνική τρέλα....



Θα ήταν ψέματα εάν έλεγα πως αιφνιδιάστηκα από τον ισχυρισμό του κ. Κασιδιάρη, σχετικά με την μη ύπαρξη του Ολοκαυτώματος των Εβραίων....

Είναι γνωστές απόψεις, οι οποίες διακινούνται στο Internet, με τον μοναδικό περιορισμό του πεπερασμένου χώρου, για μία άπειρη ηλιθιότητα.

Στα προάστια του Μονάχου, υπάρχει μία μεσαιωνική πόλη με τ' όνομα Νταχάου (Dachau) όπου οι Γερμανοί έχουν διατηρήσει ορισμένες από τις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου συγκέντρωσης που λειτουργούσε εκεί. Είναι σαν μία διαρκής υπενθύμιση των "μαύρων" σελίδων στη Σύγχρονη Ιστορία τους, από την οποία θέλουν ν' απαλλαγούν.

Νομίζω πως δεν έχει νόημα να περιγράψω τί γινότανε εκεί. Μπορείς να πας, να δεις τα κρεματόρια, να μυρίσεις τον χώρο, να νιώσεις αυτό που είχε γίνει εκεί, πριν μερικές δεκαετίες, εφόσον αντέχεις.

Έχουμε λοιπόν τους ακροδεξιούς στην Ελλάδα, που μιλάνε ΜΕΣΑ στη Βουλή περι μη ύπαρξης του Ολοκαυτώματος των Εβραίων.

Ηλίθιος και ανιστόριτος ισχυρισμός.... Ακαριαίες αντιδράσεις απ' όλες τις πτέρυγες στη Βουλή.

Από την άλλη όμως, έχουμε την έμμεση άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων από ορισμένους Βουλευτές μας, με μπροστάρη την κ. Ρεπούση, η οποία είτε την "πιάνει κόψιμο" είτε "έχει δουλειά", κάθε φορά που τυχαίνει να κρατείται ενός λεπτού σιγή, μέσα στο Κοινοβούλιο.

Καμία αντίδραση, από κανέναν σε αυτήν την άρνηση....

Είναι τα περιβόητα, δύο μέτρα και δύο σταθμά των Ελλήνων πολιτικών μας, αφού μπορεί όλοι να συμφωνούμε για τ' Ολοκαύτωμα των Εβραίων, αλλά φοβόμαστε να συμφωνήσουμε για τα υπόλοιπα Ολοκαυτώματα, διότι θα μας πουν ακροδεξιούς, δεξιούς, αριστερούς και κομμουνιστές.

Το χειρότερο είναι, πως ο Κασιδιάρης (και κάθε Κασιδιάρης) από την Χρυσή Αυγή, εξελίσεται σε μεγάλο πολιτικό παίκτη, αφού καταφέρνει με μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ βλακεία, να δείξει στους "χαμένους από ελπίδα" Έλληνες, την διπρόσωπη πολιτική ορισμένων πολιτικών σχηματισμών.

Και η ζωή στην Ελλάδα, συνεχίζεται....



Jim Tzikis

Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment